6 februari, 2018

Yrke & Skydd

Behöver du yrkeskläder och tillhörande skydd har vi bland annat Snickers, Projob och Björnkläders sortiment. Du som erfaren yrkesman vet vad det betyder när det kommer till kvalitetskläder.

Du som arbetar märker troligen omgående om du har fått rätt kläder på dig. Om ett par kläder funkar och är bra dröjer det lite längre än om du fått kläder med fel egenskaper – sånt märks direkt. Kända kvalitetsmärken brukar inte ha blivit det av en slump utan de blir det för att yrkesfolk vet vilka arbetskläder som fungerar. Yrkeskläder är något vi kan och gärna hjälper dig med, vi kan och vill hjälpa dig med att prova ut det som sitter bra och är arbetskläder som fungerar. Oavsett bransch.

I vår butik har vi ett gott urval av det du behöver.

Vi löser dina klädproblem. Välkommen in till Slitage eller om du hellre väljer att ringa oss på 08-511 700 07 eller e-posta oss: kontakt@slitage.nu.

 

Slitage Stockholm AB ligger i Vallentuna men jobbar även i Täby, Danderyd, Åkersberga, Österåker, Vaxholm, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Arlanda, Järfälla, Jakobsberg, Barkarby och hela Norrort. Vi är proffs på profilkläder, arbetskläder, yrkeskläder, tryck, logga och arbetsskor med mera.