6 februari, 2018

Varselkläder

Varselkläder är en fråga om personlig säkerhet. Det ska du aldrig tumma på. Vi har ett brett utbud av CE-märkta och godkända varselkläder – för din säkerhet!

Varselkläder har två funktioner, de skall både göra dig synlig då du arbetar i miljöer där omvärlden kan utgöra en fara för dig i ditt yrke. De måste också vara riktigt bra arbetskläder för dig när ju jobbar. Dessa två faktorer: bra yrkeskläder och synliga varselkläder går hand i hand om du väljer rätt och byter ut dem när lystern börjar falna i plagget. Väntar du för länge kan du, förutom förhöjd risk att synas sämre, få böter.

Vi kan arbetskläder och har märken och modeller som är av hög kvalitet och som syns bra. Yrkeskläder av den här typen skall både synas och fungera. Det hjälper vi dig med.

Kom in till oss på Slitage så ser vi till att du syns – och trivs! Välkommen in till Slitage eller om du hellre väljer att ringa oss på 08-511 700 07 eller e-posta oss: kontakt@slitage.nu.

Slitage Stockholm AB ligger i Vallentuna men jobbar även i Täby, Danderyd, Åkersberga, Österåker, Vaxholm, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Arlanda, Järfälla, Jakobsberg, Barkarby och hela Norrort. Vi är proffs på profilkläder, arbetskläder, yrkeskläder, tryck, logga och arbetsskor med mera.