6 februari, 2018

Profilkläder

Du som företagare vill verkligen att din personal ska ha kläder som står upp för er ambition och ert varumärke. Slitage har mångårig erfarenhet och vi har plockat russinen ur kakan så att du ska få det allra bästa.

Profilkläder är ett sätt att understryka kvalitetskänsla och få kunden att inte behöva fundera på om, eller ens vad, du representerar. Du ser sällan eller aldrig större företag där personalen går i egna kläder utan företagets logotyp och färgkod buren tydligt. Varför skall du inte göra samma sak? Som egenföretagare kan kostymen eller en välplanerad garderob ofta räcka men vill du göra intryck och understryka att det är företaget som personen representerar, då är väl genomtänkta profilkläder A och O.

Pratar vi give away så gäller samma sak, vem vill inte att den som får tröjan har den som favorit? Det är varumärkesvård.

Kom in till oss på Slitage så löser vi dina profilklädesproblem. Välkommen in till Slitage eller om du hellre väljer att ringa oss på 08-511 700 07 eller e-posta oss: kontakt@slitage.nu.

Slitage Stockholm AB ligger i Vallentuna men jobbar även i Täby, Danderyd, Åkersberga, Österåker, Vaxholm, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Arlanda, Järfälla, Jakobsberg, Barkarby och hela Norrort. Vi är proffs på profilkläder, arbetskläder, yrkeskläder, tryck, logga och arbetsskor med mera.